Kräftskiva

I lördags var det så dags för den årliga kräftskivan. Det var med viss skepsis vi åkte dig, ingen av oss var väl direkt sugna, då vi inte tyckt att det varit så roligt de två tidigare gångerna...Denna gången vart det faktiskt mycket trevligt och kanske berodde det på att kräftorna var de godaste vi ätit på alla kräftskivorna här, eller så berodde det kanske på det fantastiska sällskapet vi hade till bords!! Jag tror nog att det var mest sällskapet det berodde på, sen att kräftorna också var goda - det fick bli ett plus!! Vi hade i alla fall trevligt, men vi var duktiga och åkte hem vid 23-tiden och det var INTE för att vi hade intagit för många snaps.....
Här kommer lite bilder från tillställningen;


Maria till vänster och så minglar vi lite innan det är dags att sätta sig till bords..


Maria, Cecilia och Markus - vårt trevlig sällskap vid bordet!


Dukningen...Det bjöds på kräftor, lax, potatis, bröd, kött (vilket inte var så gott, då det hade kokats!!!), pasta..Så mätt blev man!


Vårt bord...Mumsiga kräftor..


Patrik och Yvonne


Nationalsången sjöngs..och alla skrålade "Ja, jag vill leva, jag vill dööööö i Noooorden"......Hmmm, vad gör vi i Shanghai då?????


Per och Marcus hjälpte DJ Patrik lite...Resultatet var väl sådär...Men de hade kul i alla fall, vi också! :-)


När DJ Patrik tog över spakarna, ja, då blev det full fart på dansgolvet och när vi lämnade stället vid 23-tiden, så var det full fart!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0