GOTT NYTT ÅR!!!

Vi är just nu i Sydney, där vi ska fira in det nya året tillsammans med x antal tusen andra. Vi har rest runt lite och varit i Ulladulla - Jervi´s Bay, Canberra, Melbourne. Vi har haft två regniga dagar, resten har varit soligt, varmt och skönt! Bjuder på lite bilder så här på Nyårsafton och återkommer med mera när vi är tillbaka hemma i Shanghai. Hoppas ni alla får ett gott slut och lova inget inför det nya året som ni inte kan hålla!!
GOTT NYTT ÅR!! Från Per och Linda


Nu åker vi.....GOD JUL

Idag åker vi till Australien och första anhalten som är Sydney. Googlade vädret och det ser ut att vara runt 28-30 grader varmt där. :-) Vi kommer vara i Sydney först en natt och sen åker vi vidare söderut till Jervi´s Bay och firar julen där.. Bilden är från detta ställe;Där ska vi slappa och ha det skönt, doppa tårna i sanden och njuta av sol och bad. Vi ska ta oss en båttur och förhoppningsvis få se lite delfiner också. Det kommer bli en härlig jul!!

Sedan åker vi vidare till huvudstaden - Canberra, där vi ska tillbringa två dagar. Vi hade tänkt åka ner till Melbourne också, men då vi faktiskt "bara" har 12 dagar på oss och det är ett gaanska stort land, så hoppade vi det. På väg tillbaka till Sydney sen, så stannar vi till i Blue Mountains en dag. Nyår ska tillbringas i det redan nämnda Sydney och det tror jag kommer bli en fantastisk nyårsafton om jag nu orkar hålla mig vaken vill säga..:-)
Per träffade också på en Australiensare när han var på sin utbildning i USA och vi ska bli guidade av honom i Sydney första dagen och sen äta middag med honom och hans familj. Det ska bli kul!!

Kanske att jag uppdaterar under vägen, annars så får jag visa bilder och berätta om vårt lilla äventyr när vi är hemma igen!!


Lördag 19 december

Denna fina bukett fick jag av Per när han kom hem från jobbet igår...:-) Härligt med rosor! En liten prinsessbakelse slank ner också, inhandlad på IKEA dagen till ära. Eller jag ska vara ärlig - det slank ner två...-)Idag är det kallt här - det kändes direkt när man vaknade i morse att det var kyligare ute. För är det kyligare ute, blir det kyligare inne....brrrrr...det var lite under noll vid 9.30 och nu är det 0.1 grader ute...Solen skiner i alla fall och det är blå himmel!! Jag är så fruktansvärt trött på morgonen så jag klev inte upp förrän klockan var just 9.30 - ovanligt för att vara lilla mig....

Det är konstigt att vara här denna tidpunkt, det är första gången. Vi brukar ju vara hemma i Sverige nu. Det ska i alla fall bli skönt att åka iväg till Australien och få lite värme och sol på sig!! Nu blir det till att gå igenom garderoben och se om jag kan få ihop en sommargarderob.

Ja må jag leva...

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år.....

Grattis till mig....

Två små knytnävar, små sparkande fötter och ett bultande hjärta...:-)


Här ligger vår lilla bebis. Ultraljudet idag gick jättebra och allt ser bra ut, hjärtat pickade på, bebisen rörde på sig hela tiden och enligt mätningar, så borde den titta ut tidigare än vad som är sagt innan..Idag stod det 4 maj, men barnmorskan ville ändå behålla det ursprungliga datumet som är den 13 maj, då bebisen vid tidigare mätningar just visat på det datumet. När jag protesterade lite om själva datumet och tyckte att det borde vara närmare 4 maj än 13 maj, sa hon; " The baby will come out, when the baby wants to come out". Klokt sagt!!!.-)Lilla foten...-) 3.4cm just  nu...


RSS 2.0