Poolhäng och lata dagar

Idag så blev det fint väder på morgonkvisten, så jag var en duktig hemmafru och snodde ihop lite bullar för att ta med mig några stycken tillsammans med en kanna termos och lägga mig vid poolen med några andra hemmafruar. Det är härligt såna här dagar!! Mindre härligt är det nu 3 timmar senare då jag är helt knallröd på framsidan och det bränner...hm - att jag aldrig lär mig..
Imorgon åker vi till...

..HongKong och Disneyworld!! Oliver är redo..:-)


Shanghai från bilen

Passade på att ta lite bilder när jag åkte bil idag...
Inte utan sin....

..älskade tiger.

..

Instagram

Det är ju roligt det här med instagram i Iphone luren. Det är enkelt att ta bilder som blir bra, du behöver verkligen inte vara nåt proffs på fotografering för att ta bra bilder längre!


Oliver och mamma
Böcker

Det står många olästa böcker i bokhyllan hos oss, köper på mig när vi är hemma i Sverige för att kunna läsa när jag är här, men det händer sällan att jag känner att jag har ro att sätta mig ner och läsa.

Jag är en periodare vad gäller böcker, när jag väl läser då läser jag mycket och hela tiden - sen kan det gå månader innan jag ens är sugen på att öppna en bok.

Tänkte jag skulle vara med i en bokklubb med några hemmafruar här i Shanghai, så då gäller det ju att vara på hugget och läsa så jag inte är helt lost när det väl är bokklubbsmöte.


Pixi böcker

Min kära mor har sparat Pixie böcker som vi hade när vi var små, som jag nu har tagit fram till Oliver för att läsa. Jag kommer faktiskt ihåg en hel del av de där böckerna, kommer ihåg att jag tyckte de var jättebra!
Oliver har inte uppskattat att bli läst för tidigare, men nu så går han själv och hämtar de här små böckerna och så läser vi dem när han dricker sin välling för natten - mysigt!!


Hård träning!

Personlig tränare och man kommer INTE undan med att lata sig på träningen! Idag var det tufft - hängde i de där repen(TRX)  i fötterna och gjorde armhävningar och lyfte upp rumpan högt i luften, sen vidare till att lyfta vikterna, sen boxning....det var bara några av de saker vi har gjort på den timmen (som oftast blir lite längre) vi tränat idag...Pust säger jag, men det är roligt och så är det ju så skönt efteråt!!!


5 år!

Idag är det 5 år sedan jag och Per åkte iväg till Kina. Två resväskor var hade vi och först åkte vi till Tibet för 2 veckors semester. Jag visste ingenting om Asien, eller Kina, hade ju knappt rest överhuvudtaget innan detta - så för mig var det ett mycket stort steg att följa med. Jag har aldrig ångrat mig, aldrig velat ge upp och åka hem, även om det har varit mycket jobbigt många gånger. Framförallt att inte vara nära familj och vänner. Vi har upplevt otroligt mycket under dessa år, träffat massor av underbara människor, rest till spännande platser, ätit mycket god mat, vi har gift oss och vi har fått Oliver!! 5 fantastiska år!!

Jag bjussar på en bild på oss själva som är tagen för 5 år sedan, innan vi åkte iväg.


Det regnar

Idag regnar det, men vad gör det när jag då kan använda mina fina röda gummistövlar...:-)
Varmt är det också, så det gör inte så mycket. Lite tråkigt är det ju då vi ska grilla i eftermiddag, men vi hoppas att regnet ger med sig lite så det inte blir så blött för grillmästaren.


En helt vanlig fredag....

Min fredag idag har varit träning på morgonen/förmiddag, sen lite lunch för att sedan gå och spela mahjong hos Camilla. Efter det var vi bjudna på lite sparkling hos min goa granne Marianne. En helt vanlig fredag alltså...:-)
På min gataTrädgårdsmästaren ansar buskar och så flaggorna för alla nationaliteter som bor här inne..

Mahjongspel hos CamillaBubbel hos bästa grannen MarianneAlla glada taitai´s (hemmafruar)

Godmorgon!

Det ser ut som att det blir ytterligare en varm, solig och härlig dag! Dagen bjuds på träning, sen blir det mahjong som vanligt - härliga fredag!


Härlig dag i solen..

Det har varit en underbar dag ute i solen med 30 grader som mest. Nu är det inte sådär jättefuktigt som det kommer att bli, så att vara ute är bara skönt! Oliver har varit i sandlådan med ayi och jag gick dit och fotade lite...
Festligt värre!

I lördags blev det då äntligen av - tjejfesten vi pratat om så länge! Limo var hyrd, skumpa inhandlad och vi var alla taggade! Det blev bättre än vad vi kunde ha trott och det är nog den roligaste kvällen jag haft på mycket länge! Vi åkte limo, stannade till på Svenska klubbens mingel och fick oss en gratisdrink och så åkte vi vidare till en het nattklubb här i stan, M1nt, för middag, drinkar och dans! Det var supertrevligt, men jag kan ju säga att någon vidare partyprinsessa är jag inte längre för klockan , då började det dra i ögonlocken. Hemma och i säng klockan 01, men mycket nöjd med hela kvällen!! Denna blir svår att toppa! Här kommer lite bilder!Tjejkväll!

Ikväll är det dags för lite tjejkväll! Vi är 13 glada tjejer från området som ska ut och svinga våra lurviga. Det ska drickas champagne, det ska åkas limousine, det ska ätas gott och sen ska det dansas hela natten!! (Jag är dock nöjd om jag håller mig vaken till klockan är så pass lagom att det inte anses ofint att åka hem;.))

En sån här ska vi åka i ikväll - det ska bli intressant!


Hittade...

några gamla foton av lille O i min lilla kamera - jag kan inte annat än att skratta åt den lilla sötnosen!
RSS 2.0