Avsked

Nu i dagarna är det många avsked till dem som ska flytta härifrån. Det är inte det roligaste att säga hejdå till goda vänner och grannar - men det är en del av expatlivet tyvärr. Vi har fått väldigt många goda vänner sen vi flyttat hit och många har vi kontakt med och umgås med fortfarande!! Vänner för livet!! Igår var det middag med de jag spelar mahjong med och det är Helena som flyttar hemåt.


Mysig inredning


Menyn på ipad - det var något nytt!


Vit Asparagus - yummie!!


Finaste Helena som åker hem efter 5 år i Shanghai!

Hos Dr.

I onsdags var jag och Oliver till Dr. Guo - en hudspecialist. Oliver har haft mollusker en längre tid och nu var det dags att ta bort dem! Han gillar ju inte överdrivet mycket att åka dit, så jag hade laddat med muta! Han var duktig, mättes - 96cm(!!) vägde 14,5 kilo och så frös de molluskerna. Om en vecka ska de ramla av och vara borta för evigt hoppas vi!! Några tårar kom det och lite protester, men han var såå tapper!!


Fotat

Idag har jag fått öva mina färdigheter i fotografering, jag har fotat en väns familj här inne på compoundet. Jag är nöjd med bilderna, visst kunde några varit mer skarpa, bättre ljus och så vidare, men överlag så är jag nog nöjd! Detta var en av alla de bilder jag tog


I mammas skor..

Kanske kan behöva lite stöd då man knatar runt i mammas skor..:-)


Hong Kong och Disneyland

Förra torsdagen åkte vi till HongKong för att besöka Disneyland. Vi visste väl att Oliver skulle vara lite för liten för att uppskatta detta, men vi tyckte att det kunde vara skönt att komma iväg på en weekendresa. Det var jättefint hotell där det var Disneyfigurer som gick omkring på frukosten, vilket INTE uppskattades av Oliver. Oj, jag har aldrig sett honom så skräckslagen. Det var bara att gå ut med honom från frukosten. På själva parken så var det mest kommers, inga figurer som gick omkring utan man fick köa till dem för att ta foton. Det bästa med hela den dagen, var nog när vi kom tillbaka och det blev bad i poolen...:-) Vi får återkomma när Oliver är större, eller så får vi hoppas att vi är kvar när de öppnar i Shanghai år 2014!


Klättrar...

Man måste ju prova vad man klarar av, här hänger Oliver på grannen Mariannes staket..


Avslappnad

Det såg så avslappnat ut när han stod så här med handen i byxfickan och tittade på film på datorn.


Bröllopsdag!

I onsdags den 30 maj hade vi ju vår bröllopsdag - 3 år sedan den stora dagen!! Per kom hem redan i tisdagskväll med denna jättebukett rosor, 99 styckna!! Han är bra min man på att komma hem med blommor och presenter!! I morsdagspresent fick jag ett par fina örhängen också!:-)


RSS 2.0