Glass är gott!

Mmmm - att äta glass är mumsigt!


Glad liten...

Svårt att hinna med att fota när lilleman är i farten, blir ibland lite suddiga bilder, men det kan jag bjuda på för det är en härlig bild..:-)


Glad Påsk!
Nytt hus

Vi flyttar tillbaka till Pudong, det blir närmare Pers jobb och det känns toppen att flytta tillbaka! Inte helt fel heller att vi ska flytta in i helt nybyggt hus, med ISOLERING i väggarna, golvvärme och vattenrenare!!! Det tar sig!! Vi trodde vi bestämt oss för det översta huset, men idag så såg vi ytterligare ett som ligger bredvid det första. Det kändes aningen bättre så nu har vi bokat dessa två hus och väntar bara på vilket pris som ska till på husen..Sen kan vi bestämma oss...

Det är lite svårt att förstå att dessa ska vara klara i mitten på juli, början på augusti för inflyttning...Men detta är ju Kina och här går allt i rasande fart, det sätts ut färdiga träd och gräsmattorna rullas ut istället för att sås..
Området kommer bli jättefint när det är klart och det kommer vara 120 hus här inne! Stort alltså. Vi ser mycket fram emot att få flytta in här!
Det övre, eller undre - det får vi se..båda är fina!!Glad Påsk!

Oj, vad tiden rusar på - redan påsk! Idag ska vi kolla på nytt hus, eller vi har redan kollat men ska dit igen och titta på området..

Huset vi vill ha är inte färdigt än och ser just nu ut såhär;


RSS 2.0