Halloj där ute...

Här ligger jag, lilla ärtan (som mamma kallar mig) och ska växa på mig till i början på maj nästa år. Kanske att farmor får sig en alldeles underbar födelsedagspresent, eller så väljer jag min egna dag....
Mamma fick se mig studsa och hoppa runt i magen i torsdags på ett ultraljud och hon blev så glad!! Pappa var på väg till USA, så han får följa med nästa gång. Jag var hela 5,5cm lång!! Haha, vilken liten skit jag är just nu, som en ostbåge...:-) Men vänta bara, snart händer det grejer...

Mamma tror att jag är en tjej, medans pappa tror på en kille. Jag ska vara hemlig ett tag till tror jag....:-) Men vad jag än visar mig att vara, så vet jag att jag är efterlängtad!!

Så - då är jag ingen hemlis längre....:-)


Längesen....

Det var länge sedan jag skrev något nu..Känns inte som det händer så mycket just nu. Det är varmt och skönt väder i alla fall...:-) Runt 25 grader och sol varje dag. Imorgon åker Per till USA för utbildning i 3 veckor, jag åker till Sverige på tisdag och stannar i hela 5 veckor. TJOHEJ!!


Hong Kong

Det har ju varit holiday här i Kina, så förra fredagen åkte vi till Hong Kong för att vara där under helgen. En fantastisk stad, lite trångt mellan husen tyckte jag och folk överallt..Vi tog det ganska lugnt, men hann med att besöka Victorias Peak, där man ser ut över hela staden, besöka Stanley Market, vi hann äta gott, shoppa loss (PER) och se oss omkring. Här kommer lite bilder från helgen;


Utsikt från vårt hotellrumTrångt var det..


Rälsbussar gick det igenom stan...Vi provade inte att åka denna gången...


Vi var på Stanley Market, ett poppis ställe med allehanda saker att handla. Men då vi har vår populära marknad här hemma i Shanghai och jag har garderoberna proppade med diverse onödiga saker, så tittade vi mest runt.


Jag var lite sugen på att slå till på denna, men jag ångrade mig....:-) Den såg lite obekväm ut..


Per som älskar när kameran kommer fram.


Vi tog oss en tur med rälsbuss upp till Victorias Peak, där man kan se ut över hela staden. Det var ganska brant upp dit, så det kändes liiite läskigt.

'
Som vanligt då man är i Kinaland, så kryllar det av folk och de kan inte uppföra sig i köer och ska tränga sig och allt du kan komma på. Det gäller att vara utrustad med vassa armbågar!


Här kommer rälsbussen....


Hong Kong view....
Häftiga byggnader!


Jag njuter av frisk luft och rent vatten...:-)


Utanför vårt hotellfönster flög det omkring 5 stycken vråkar (?)


Hong Kong var fint, dit kommer vi åka fler gånger!

Playstation 3

Så har vi då efter att ha gått och funderat och funderat, inhandlat ett playstation 3. Nu spelas det för fullt här i huset, dock inte av mig, utan av Per som tycker det är liiite roligare än vad jag tycker... Vi köpte fem spel, varav Per valde fyra och jag fick välja ett...:-( Det är tennisspel, snowboard, bilspel och så ett gammalt mossigt spel som jag valde..:-) . Måste säga att grafiken på spelen är ju helt fantastiskt! Annat var det när vi var små och spelade det tevespelet som var med två pinnar och så gick det en fyrkantig boll emellan....haha..och det tyckte man var coolt då!


RSS 2.0