Oliver 13 veckor..

Vår älskade Oliver som hunnit bli hela 13 veckor...Vad fort det går och det händer saker med honom nästan varje dag tycker vi..


Oliver 12 veckor...


Man ska ha husvagn...

Så..nu har vi kommit på plats på Lisebergs camping i Götlaborg..:-) Vi hämtade upp husvagnen i Jönköping och så drog vi vidare hit..Mysigt är det, Oliver sover som en stock och det har äntligen tystnat på lekparken som vi står precis bredvid..pust..Vi får det inte riktigt att gå ihop med bäddningen...hmmm..vad gör vi för fel?? Det räcker helt enkelt inte till..Inte åt något håll faktiskt. Det är som att det saknas nån liten madrass. Sen är det inte helt jämnt heller...Baktill i husvagnen är det en säng, men tyvärr så får vi ju inte plats där allihop. Risken finns ju att lilleman blir mosad av mor eller far och det vill vi ju inte, så idag så blir det jag som får prova att sova i knölet här fram..


Semester...


Här ligger Oliver och slumrar på Robert och Marie´s veranda i Örebro...Vädret är varmt och soligt! Imorgon ska vi hämta upp en husvagn i Jönköping och rulla ner till Göteborg. Det ska bli spännande!! Vi har det bra och det är skönt att semestra lite...Det är hett...

Pust, vad hett det är..Sommarsverige från sin bästa sida..Det jag saknar nu från Shanghai är AC:n. Det är sååå hett i lägenheten så det är inte klokt!! Tur vi har fått låna en fläkt så vi inte helt smälter bort.
Oliver ligger och sussar i vagnen på balkongen och snart ska vi iväg för att ta första vaccinationen på BVC. Vi passar väl på att vägas också hoppas jag..ska bli spännande att se hur mycket han har växt sedan sist..

Och just det ja - idag kommer PAPPA!!!! Yippie!! Som vi har längtat efter honom!!
Oliver 10 veckor
Träffat min kompis Wilmer...


Hmm..detta känns bekant..Näää, inte nu igen...
Gammelfarmor

Igår var vi i Bjästa och hälsade på gammelfarmor Britt-Marie. Det var härligt att se att hon mådde bra och att hon fick träffa Oliver - hennes tredje barnbarnsbarn...


   

   

   


Cool kille..


Trött efter en shoppingdag med mamma och mormor....
Jag har det gott...

...här hos morbror Nalle och moster Ida i Sundsvall...Idag har varit en tråkig dag, mamma och mormor har shoppat så det är inte klokt. Tur att jag har det så skönt i min vagn..:-)

     

Sommarlov...

Nu är vi hemma i Sverige och njuter av sommarvärme och frisk luft...Vi har varit hemma sen den 18:e juni och ska stanna till den 7:e augusti. Pappa är tillbaka i Shanghai och vi saknar honom jättemycket! Återkommar med lite bilder inom kort.....Just nu är vi uppe i Sundsvall och hälsar på morbror "Nalle" och moster Ida...Och som vanligt så sköter sig lilleman sig exemplariskt!!

       
         (bild lånad)

Vi hörs!

RSS 2.0