Dags för första smakportionen..

Oliver har ju blivit 4 månader och vi tänkte introducera honom för lite potatisgegga idag...:-) Det var en något förvånad kille som fick potatisen i munnen, det var mycket som kom ut, lite som svaldes...Vi gör ett nytt försök imorgon...


huuuu, vad har jag nu fått i munnen...


mmmmm....jag väntar lite innan jag sväljer tror jag...


okej då..titta - jag har svalt...men jag är allt lite skeptisk..

Oliver 4 månader

Tänk att idag är det 4 månader sen Oliver kom till oss!! Vad fort det har gått och vad underbart det är!! Idag har lille älsklingen feber efter att han tog vaccination nummer 2 igår...Men han är ganska glad ändå...


Oliver tränar i gymmet..


Koncentration...


Halloj, titta vad stark jag är i nacken..


Det är skönt med lite paus i tränandet....


Så blev det lite BabyBjörn träning också..


Hej och hå...


Kan du sluta nu...


Så här trött blir man efter man har gymmat...Helt utslagen....-)

Söndag 22 augusti

Idag har vi varit ute på soffjakt. Vi har varit på ett gigantiskt ställe där de säljer möbler och letat efter soffa. Detta stället var tom så stort så de har byggt en tågbana som går mellan de olika våningarna. För den late....Jag ångrar att jag inte hade min kamera med mig, man ska ALDRIG gå utanför huset med den egentligen då det dyker upp så mycket tokiga saker här hela tiden. Nästa gång ska jag ta med och fotografera detta! Det är bara i Kina man får se sånt här! Vi har nog hittat vår soffa i alla fall, en skinnsoffa får det bli denna gången. Vi ska bara mäta så att den inte är för stor för vårt vardagsrum.
Oliver har vi försett med dreggellapp, då han blöter ner sig jättemycket! Han nästan spottar ut saliv ibland, den lille rackaren. Visst är han söt i sin outfit?!!
Ingen badkruka här inte...

Oliver gillar att bada, det har han gjort från första början. Idag så badade han badkar för första gången. Han blev helt vild på sin flytkudde och sparkade och hade sig....:-) Han fick till och med en liten kallsup, men det blev han inte ledsen över...Efter badet var det skönt att bli invirad i handduken och mysa en liten stund....
Fredag 20 augusti

Så - då har vi då klarat av en vecka utan pappa Per. Den har gått långsamt, men nu är det bara en natt kvar så är vi tillsammans igen, lilla familjen..:-)


68 cm lång och 7,5 kilo tung...

Det är Oliver det - 16 veckor!!
Pratstund..

Mor och son börjar morgnarna med en liten pratstund....Det blir mycket bibibi, lalalala, gurgel och så många leenden...Perfekt sätt att börja dagen på!


16 veckor....

Idag är det 16 veckor sedan Oliver kom till oss! Han är världens underbaraste lille pojke och vi älskar honom såå mycket!! Han är pappa och mammas lilla älskling och vi är tacksamma över vårt lilla underverk!
Älskade Oliver...


Huset - insidan...

Så, en liten tur får ni här i vårt lilla hus. Det är inte färdigt än och de flesta möblerna är lånade från compoundet, men vi trivs ändå bra här! Håll till godo;


Hall mot köket


Vardagsrummet mot baksida..


Mot uteplatsen..


Vardagsrummet mot framsida..


Matplatsen..


Lilla köket..


Trappen till övervåningen..


Vårt sovrum..
Detta blir Olivers rum senare..


Gästrum och kontor...

Det ska börjas i tid...

Hej och hå, vad kan det finnas för intressant att titta på här då?Vi solokvistar....

Pappa Per har åkt till Sverige en vecka, det är tungt....:-( Vilken tur att jag har världens bästa Oliver som håller mig sysselsatt i alla fall. Då går tiden lite fortare!
Från mage till rygg...

Det händer grejor med Oliver hela tiden nu - det är bäst man är med!! Idag så rullade han från magen till rygg flera gånger och då passade jag ju naturligtvis på att dokumentera det! Här kommer bilder;
Efter att ha gympat så hårt blir man ju lite trött, så då är det mysigt att gosa lite...

Tassels...

Vad har jag och Maria Montazami (Svenska Hollywoodfruar) gemensamt - TASSELS...:-) Jag har dock inte många, de är inte snygga (fast kan tassels vara det?) och jag har inte köpt dem själv....;-)


Tavlor

Har tänkt göra tavlor av Oliver´s leksaker. Alltså jag har tänkt att fota dem och så göra tavlor av dem. Vad sägs om dessa?

(Klicka på bilderna för större format)

Greppvänligt.....Det går undan..

Oliver växer så det knakar,, första bilden är från 3 juni och den andra från idag. Det skiljer 2 månader på bilderna..
Oliver 15 veckor...

Tiden bara rusar iväg - Oliver är snart 4 månader!!! Idag så greppade han för första gången tag i en leksak när jag la den i hans knä. Oj, vad glad man kan bli för något sådant!! Här kommer lite bilder;


Jaha, vad tycker du jag ska göra med den här då?


Aha...


Måste kolla så det blir rätt här nu..


Sådärja - två händer stadigt runt ringen


Och så in i munnen o smaka..


Öh, vad hände nu?


Hmmm, funkar ju fint som armband så länge..

Vårt nya hus...:-)

Vi har nu flyttat in i vårt nya hem i Green Valley Villas...Även om det är mycket att fixa så känner jag mig redan hemma i vårt hus! Känns mer som ett hem! PLUS att vi kunnat sitta ute på kvällarna och det har varit ok för värmen! Det kommer bli super det här tror jag!!
Vår uppfart...


Vårt lilla hus - nymålat och fint!!

Mer bilder kommer från insidan så fort det blir klart med allt...:-)

På plats...

Nu är vi tillbaka i Shanghai, vi kom i söndags morse. Flygresan gick jättebra - Oliver skötte sig exemplariskt!! Vi åkte business över och jag kan tänka mig att det var flera som ojade sig när de såg att det kom på en liten bebis i den klassen. Men de kunde ju inte veta att den lille bebisen var en mycket snäll liten, som mest sover och äter och skrattar lite emellan...:-)


Här sitter vi bra, pappa och jag...


Snart kan jag själv...:-)


Liten kräftskiva uppe bland molnen..:-)


Skön säng till Oliver...

Ölkille?Gladskiten Oliver...


Oliver 14 veckor...

Oliver och morbror Stefan...Gotland...

Vi är på Gotland med bröder, svägerskor, brorsbarn och pappa... 

 


RSS 2.0