Lördag 29 augusti....

Lördagen var ganska så slapp, sov länge (för att vara jag), slötittade lite teve, löste korsord, plockade lite....

På eftermiddagen gick jag iväg för att träffa Maria och Fredrik borta på "kapsylöppnaren", det nya tornet bredvid Jin Mao..Vi drack en smoothie på Element Fresh på deras uteservering och sen så flyttade jag och Maria oss till Blue Frog och tog oss ett glas vin..eller två blev det då det var Happy Hour och man fick en på köpet..:-) Per han var duktig och var ute och motionerade han under tiden...:-)


Här satt vi och avnjöt både smoothie och sen vinet...helt fantastiskt vilken stad man befinner sig i!




På kvällen var vi på Lost Heaven, en kinesrestaurang som serverar mat från Yunan Province och dessa fina tjejer i tradtionsenlig dress tog emot i entrén. De sjöng också en sång lite senare under middagen..Fint!


Vi skulle ta ett foto på alla, så vi ställde upp kameran på en liten bänk vid bordet...Alla kom ju med liite grand i alla fall....


Isabelle och Maria


Efter middagen gick vi till ett ställe som har en helt fantastisk vy från deras uteservering!! Här är klockan efter tolv, så de har ju släckt ner det mesta av stan..Men fantastiskt ändå!


Uteserveringen med flaggan som vajar......

Klockan blev halv två innan vi kom hem och för en early bird som mig, så kände jag att det var alldeles tillräckligt! Men trevligt hade vi i alla fall!!






Kommentarer
Postat av: Mamma Sylvia

Vad härligt det är att se bilderna på skraporna.

Det känns så kul, när man varit där och sett.

2009-09-02 @ 19:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0